cazare predeal travelminit

Wiki Article



cazare predeal de craciun
Iar cele eight săli de conferință vă stau mereu la dispoziție pentru cele mai bine organizate conferințe. Acest hotel deal with parte din cele mai excepționale și unice locuri de cazare în România.

Всё отлично. Чисто,уютно. Шикарное расположение. Отзывчивые хозяева.

Am avut plăcerea de a sta la Vila Coca în Predeal pentru nine nopți și a fost o experiență minunată. Am fost cazat într-o cameră dublă Financial system, treatment a fost întotdeauna curată și confortabilă. Gazda a fost excepțională, oferind intimitatea de treatment aveam nevoie și asigurând in orice fel suport.

Pensiune turistica situata in Predeal, este locul ideal atat pentru intalnirile Dumneavoastra de afaceri cat si pentru cei treatment doresc sa scape de agitatia orasului, sa se bucure de frumusetea naturii. Inconjurata de brazi ...

Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.

Very awesome workers, near the slope, terrific foodstuff at cafe, the space for teenagers to Enjoy is a good suggestion

Usually, accesul catre teleferice se confront pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Predeal va punem la dispozitie optionale pentru cazare predeal hotel cu piscina skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Căsuța din copaci Garden cazare in predeal qatar Chalet dispune de un dormitor de 35 mp dotat cu pat dublu king dimension, o canapea extensibilă, baie proprie și o chicinetă cu toate dotările necesare.

Pozitionata in cadrul statiunii Sinaia din judetul Prahova, la aproximativ five km de celebra casa memoriala George Enescu, Casa Hera vine in intampinarea oaspetilor sai cu camere cochete ce dispun de vedere la munte, acces ...

Dacă doriți o vacanță la munte și să profitați la greatest de timpul dvs., atunci aveți nevoie de cazare cu vouchere de vacanță în locația Sophisticated Mona. Locația se dovedește a fi super drăguță și are toate facilitățile de treatment aveți nevoie. Camerele sunt destul de confortabile, iar curtea interioară este dotată cu foișor cu grătar, parcare și loc de joacă pentru copii.

A fantastic put if you wish to stay in Predeal. The position of this hotel is with a hill from this mountain info resort, the see can be astounding. I traveled in this article for work, but I would chose it again for many getaway days.

Apartamentele sunt foarte dragute, aproape de DN dar suficient de departe incat sa nu se auda galagia. Doamna de la receptie a fost cazare in pensiune predeal foarte amabila, apartamentele sunt spatioase si curate, iar terasa period imensa. Au loc de parcare in spate, clar as mai sta acolo cand as mai ajunge in Predeal

Vila dispune de 8 camere, din care 6 camere cu baie proprie, un living cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Toate acestea au mai multe vedere catre muntii Bucegi. Tot la parter este si bucatarie complet ...

Este locul best și pentru copii și asta pentru că aici, se pot bucura de un spațiu enorm în care pot explora natura.

Report this wiki page